Stokke Tripp Trapp ervaringen

Stokke Tripp Trapp ervaring 1

We kochten de Stokke toen we nog in Nederland woonden en begonnen de Trip Trap Kinderstoel te gebruiken wanneer onze zoon ongeveer zes maanden oud was. In Europa wordt ook de babyset van Stokke Trip Trap verkocht en helaas kun je die hier niet kopen en onze hoop is dat dat zullen gaan doen aangezien we een acht maanden oude tweeling hebben wat ons echt een grote dillema zorgt aangezien we hier de Stokke Kinderstoel hier nog niet voor kunnen gebruiken (Tegenwoordig is er zelfs de new born set die gebruikt kan worden vanaf de geboorte). Maar we hebben gebruik gemaakt van de Stokke Tripp Trapp Kinderstoel meer dan 2 jaar nu en ik kan er niets negatiefs over zeggen. Onze zoon houdt gewoon van zijn stoel en hij maakt altijd deel uit van het gezin wanneer wij aan tafel zitten voor het eten. Hij gebruikte het voor zijn speeltijd en noem het maar op en het is er voor gebruikt. Het is echt elke cent waard en om eerlijk te zijn zit ik er zelf graag op!!

Stokke Tripp Trapp ervaring 2

We hadden deze stoel al voor ons oudste kind (nu 27 en had ontwikkelingsproblemen)We hadden toen bedacht om met hulp van een ergotherapeut dat deze Trip Trap stoel zou helpen. Door op de juiste hoogte kan de stoel in de keuken tafel staan om te schrijven. Met de voet kunt u de perfecte houding en positie selecteren voor het schrijven met de voeten en ellebogen plat op de tafel. Doordat de stoel instelbaar is het een perfecte stoel voor kinderen om huiswerk te maken aan de keukentafel.

Stokke Tripp Trapp ervaring 3

Kocht deze stoel een jaar geleden. Dacht dat het de meest aantrekkelijke kinderstoel op de markt. En Wow! Onze dochter zal het gebruiken voor jaren! Misschien zal ze het zelfs gebruiken als ze studeert aan haar bureaustoel. Tot afgelopen week, toen moesten we 112 bellen nadat ze zichzelf achterover duwde met de stoel. Als u bijvoorbeeld hardhouten vloeren heeft het werkt prima. De stoel glijdt dan gemakkelijk terug. We zijn net verhuisd naar een huis met ruwe stenen vloeren waardoor de triptrap stoel ook niet schuift. Ik hoop dat u hiermee rekening houdtn als je een zeer stroeve vloer heeft.

Stokke Tripp Trapp ervaring 4

We hebben de Tripp Trapp stoel gekregen als cadeau en we zijn er helemaal dol op. We houden van het feit dat we het tegen de eettafel kunnen zetten en onze dochter binnen bereik houden. De Tripp Trapp Kinderstoel is erg stevig en stijlvol. In tegenstelling tot de andere hoge stoelen, de stokke kinderstoel groeit met uw kind mee. De zitting kan eenvoudig worden verandert om uw groeiende kind tegemoet te komen. De beste van allemaal, net als andere Stokke-producten, het bevordert een grotere interactie met de ouders en de omgeving.

Stokke Tripp Trapp ervaring 5

Ik zou zeggen dat deze stoel net zo heerlijk is als alle andere Stokke producten die we hebben voor onze zoon. Wij houden van de wandelwagen, wieg maar de trip trap stokke is het beste, omdat je hem direct bij de tafel kan zetten met ons voor tijdens de maaltijden. Mijn zoon is 18 maanden oud en hij als hij honger heeft trekt hij het ​​uit en klimt recht omhoog door hemzelf en is klaar om te eten. Er zijn geen plastic spleten waar voedsel achter kan blijven en het veegt gemakkelijk schoon. De aanpassingen zijn slechts in een moment gedaan en dat vind ik ook heerlijk aan deze stoel want elke keer als ik dat moet doen denk ik er over na hoeveel hij wel niet gegroeid is. De aanpassing wordt een kleine mijlpaal voor mij. Ik beveel dit product aan iedereen die voor een kinderstoel zoekt en vooral als je samen als een familie aan de tafel wil eten.

Stokke Tripp Trapp ervaring 6

Ik ben erg blij met deze stokke trip trap. We hebben het sinds onze dochter 9 maanden is en zette haar er gemakkelijk in. Ze neemt deel aan het avondeten en zonder hinder van iets. De Trip Trap stoel is gemakkelijk schoon te maken, de hoeken zijn genoeg afgerond zodat onze dochter zichzelf niet pijn kan doen. Met een simpele beweging staat de Trip Trap stoel direct goed aan de eettafel!