Eigenschappen Tripp Trapp Stoel

Ergonomisch design van de Trip Trap stoel
Het design van Stokke Tripp Trapp, met inbegrip van de in hoogte verstelbare zitplank en voetsteun, zorgt voor een correcte ergonomische zithouding. Een ergonomisch correcte zitpositie bevordert een goede houding en biedt steun aan de groeiende rug van het kindje, terwijl het volledig vrij is om de beentjes en voetjes te bewegen bij het aanpassen en verplaatsen van het lichaamsgewicht.

Volledig verstelbare kinderstoel
Zowel de zitplank als de voetsteun zijn in hoogte en diepte verstelbaar. Garandeert dat het kind vanaf 6 maanden tot de tienerjaren veilig en comfortabel zit.

Veiligheid
De Stokke Tripp Trapp kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Biedt u de zekerheid en geruststelling dat het kindje niet alleen veilig maar ook buiten gevaar is in de Stokke Tripp Trapp kinderstoel.

In hoogte verstelbare zitting
Triptrap Kinderstoel is uitgerust met een in hoogte verstelbare zitplank. Tilt het kindje op tot de geschikte hoogte tijdens het zitten in de kinderwagen, waarbij de elleboogjes comfortabel rusten op tafelhoogte. Stokke Tripp Trapp biedt de ideale positie om te eten, te spelen en bij het familieleven rondom de tafel betrokken te worden.

In diepte verstelbare zitting
De zitplank kan horizontaal worden aangepast volgens de grootte van het kind. Helpt het kind in de ergonomisch correcte houding te zitten, met de ideale “twee vinger” breedte tussen de achterkant van hun knietjes en de zitplank.

In hoogte verstelbare voetsteun
Stokke kinderstoel is uitgerust met een in hoogte verstelbare voetsteun. Stelt het kind in staat om comfortabel te zitten en te garanderen dat de beentjes worden ondersteund en de voetjes kunnen rusten.

In diepte verstelbare voetsteun
Biedt de mogelijkheid de diepte van de voetsteun aan te passen voor het kind. Creëert het perfecte platform voor het kind om op comfortabele wijze het gewicht te verplaatsen en te bewegen terwijl het in de kinderstoel zit.

Gemakkelijk bereik
Het verstellen van de Stokke Tripp Trapp tot de correcte positie en hoogte aan de tafel, maakt het jou en het kind gemakkelijk om naar eten, speelgoed en bestek te grijpen. Vermindert het belasten zowel voor jou als voor het kind.

Kracht en stabiliteit
Stokke Tripp Trapp is vervaardigd uit sterk en veerkrachtig beukenhout. Beukenhout bezit duurzame, sterke en veerkrachtige eigenschappen ter garantie van de veiligheid van het kind.

Eenvoudig te monteren
Stokke Tripp Trapp vereist uitsluitend de umbraco sleutel voor montage en instellingen. Biedt eenvoudige montage, demontage, en instelling van de stoel naarmate het kind groeit.

Beschermende laag
Beschermt de Stokke Tripp Trapp met een laag van topkwaliteit. Biedt een glad en bestendig oppervlak. De beschermende laag van de Stokke Tripp Trapp voorkomt krassen en vereenvoudigt het schoonmaken en onderhouden van je kinderstoel.

Geen eetblaadje
De afwezigheid van een eetblaadje maakt het mogelijk om de Tripp Trapp rondom de tafel te betrekken. Je kind rondom de tafel betrekken, verbetert de communicatie tussen jou en het kind.

Individuele kleuren
Stokke Tripp Trapp is beschikbaar in tien verschillende kleuren. Biedt je de mogelijk om de Tripp Trapp te kiezen die het best bij het kleurenschema van je interieur en meubilair past.

Brede waaier aan accessoires
Stelt je in staat je Tripp Trapp uit te breiden. Pas je Stokke Tripp Trapp verder aan aan de behoeften van het kind naar comfort en veiligheid.

Tijdloos design
Tripp Trapp reikt veel verder dan de hedendaagse mode-artikelen dankzij zijn esthetisch aangenaam en tijdloos design. Garandeert een lange gebruiksduur.